Õnnitleme tunnustuse pälvinud kolleegi!

Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon tunnustas 19.märtsil, rahvusvahelisel sotsiaaltöö päeval Pärnu Kontserdimajas toimunud pidulikul sündmusel 2023. aasta parimaid sotsiaalvaldkonna töötajad ja valdkonda panustajad. 

Aasta tugiisiku nominent oli Sotsiaalkeskuse tugiisik Merike Otstavel.

Merike on sotsiaalvaldkonnas töötanud 14,5 aastat ja on juba kuuendat aastat Rakvere Sotsiaalkeskuses peretugiisik. Merike teeb oma tööd professionaalselt, oskab läheneda igale pereliikmele sobival viisil ja olla järjekindel oma tegemistes. Tema oskus kuulata ning suunata oma kliente lahendusi leidma on väärtuslik aitamaks klientidel säilitada iseseisvust, samas pakub ta võimalust olla kuuldud ja mõistetud. Ta pakub peredele kindlus- ja turvatunnet, neil on alati, kellele helistada. Merike on kolleeg, kes oma kogemustest lähtuvalt oskab jagada väärtuslikke mõtteid erinevatele juhtumitele lähenemiseks. Tema positiivsus ja eeskuju on nakkav. 

Õnnesoovid heale kolleegile!

Aasta sotsiaaltöötaja nominent oli Rakvere linnavalitsuse eestkostespetsialist Kai Lipp. Õnnesoovid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga